Jess!!! Ma võtsin ennast LÕPUKS OMETI kokku ja teen mõned toiduteemalised postitused.
Tegemist on väga mustsõstrase magustoiduga, obviously :)
Kuna tegin tunde järgi, siis oskan anda ainult umbkaudsed juhised.
Šokolaadikoogi näol on tegemist prantsuse šokolaadikoogiga, millele on lisatud mustsõstraid.
Jogurtijäätise jaoks püreestasin mustsõstrad suhkruga ning lisasin seejärel maitsestamata jogurtit. Saadud segu läks karpi ja seejärel sügavkülma.
Kuna mul ei ole jäätisemasinat, peaks teoreetiliselt jäätisesegu iga paari tunni järel vahustama/segama. Rõhutan oma eelmises lauses kasutatud sõna "teoreetiliselt". Reaalsus nägi välja järgmine: tegin segu valmis, osa segu läks koogi kõrvale, ülejäänud sügavkülma. Kuna kell oli 11 õhtul, läksin üsna pea magama. No ja arvata võib, mis hommikuks sellest jäätisest saanud oli :D Aga pärast mõningast ülessulamist sõin ta ära ning väga hea oli :)
No comments:
Post a Comment